Saunamökit

Tietoa pihasaunoista

Tynnyrisaunat tarjoavat nopean ja edullisen tavan nauttia laadukkaista saunomiselämyksistä. Pihasaunat lämpenevät nopeasti ja tarjoavat tasaiset löylyt. Saunojen mukana tulee kasausohjeet ja pihasaunat ovat helppoja asentaa. Ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistetut saunat toimitetaan energiataloudellisesti suoraan kotipihallesi. Tutustu valikoimaamme ja tilaa oma tynnyrisaunasi nyt!

Mikä on tynnyrisaunan erityispiirre?

Tynnyrisaunan erityispiirteenä on sen tynnyrimuoto, joka mahdollistaa tasaisemman lämmön jakautumisen seinien kautta. Löylyjen tasainen jakautuminen tuo uuden ulottuvuuden saunakokemukseen.

Kuinka nopeasti tynnyrisauna lämpenee?

Tynnyrisauna lämpiää +90°C maksimilämpötilaan noin 30-40 minuutissa, tarjoten laadukkaita löylyjä nopeasti ilman pitkää lämmitysaikaa.

Mihin tarkoitukseen tynnyrisaunaa suositellaan?

Tynnyrisauna tarjoaa laadukkaita saunomiselämyksiä nopeasti ja varsinkin edullisesti verraten yleisesti muihin saunamalleihin. Se soveltuu 2-6 henkilölle ja on ihanteellinen rentoutumiseen ympäri vuoden.

Mitkä ovat tynnyrisaunan edut perinteisiin saunoihin verrattuna?

Tynnyrisaunan edut sisältävät yksinkertaisen asennuksen, alhaisen energiankulutuksen, kevyen rakenteen ja ympäristöystävällisen puumateriaalin. Edullinen hinta on yleensä suuri vaikutin valintaan.

Mikä on suositeltava lämpötila ulkosaunassa?

Hyväksyttävää lämpötilaa pidetään sellaisena, joka saa istuvan ihmisen hikoilemaan mukavasti ilman liikkumista. Suomalaisen tavanomaisen saunan lämpötila on keskimäärin noin 90 astetta.

Kuinka pihasaunaa suojataan homeelta?

Homeelta suojautuminen sisältää ilmanvaihtoventtiilien pitämisen avoimina, säännöllisen ilmanvaihtokanavien tarkistamisen ja pintojen antiseptisen kyllästämisen vähintään kerran vuodessa.

Tarvitaanko pihasaunan rakentamiseen suunnittelulupa?

Pienet lisärakennukset eivät yleensä vaadi rakennuslupaa, mutta paikalliset vaatimukset kannattaa tarkistaa. Suositeltavaa on ottaa yhteyttä paikalliseen rakennusviranomaiseen.

Millaiselle pinnalle tynnyrisauna suositellaan perustettavaksi?

Tynnyrisaunan kevyen painon ansiosta se suositellaan perustettavaksi betonipäällysteiselle tai tavalliselle asfaltille.

Mitä terveyshyötyjä pihasaunassa on?

Saunominen pihasaunassa auttaa kokemuksien mukaan rentoutumaan, vähentämään stressiä, parantamaan verenkiertoa ja lievittämään lihas- ja nivelkipuja.

Mitä terveyshyötyjä pihasaunassa on?

Saunominen pihasaunassa auttaa kokemuksien mukaan rentoutumaan, vähentämään stressiä, parantamaan verenkiertoa ja lievittämään lihas- ja nivelkipuja.

Voiko pihasaunaa käyttää ympäri vuoden?

Kyllä, pihasauna tarjoaa ympärivuotisen saunaelämyksen, tuoden rentoutumista niin talven pakkasissa kuin kesän helteissäkin.

Kysyttävää pihasaunoista? Ota yhteyttä

Tuotteita ei ole vielä saatavilla

Pysy kuulolla! Lisää tuotteita näytetään täällä sitä mukaa kuin niitä lisätään.

Loading...