Lokki Ikkunat ja Ovet

KESTÄVÄ JA LUONNONMUKAINEN

Lokki Ikkunat ja Ovet on kotimainen ikkuna- ja ovitoimittaja, joka tukee suomalaista teollisuutta ja ympäristöystävällisiä käytäntöjä. Tuotteet valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityinä lähellä tuotantolaitoksia, mikä vähentää logistiikkakustannuksia ja ympäristövaikutuksia. Ne on suunniteltu kestämään pohjoisen ilmasto-olosuhteita, hyödyntäen materiaalien kierrätystä ja vesiohenteisia maaleja. Lisäksi ne ovat energiatehokkaita ja verkkokaupasta tilattavissa edullisesti ja ympäristöystävällisesti.

Tietoa Lokki Ikkunat ja Ovet tuotteista

Lokki Ikkunat ja Ovet tarjoaa edullisia ikkunoita ja ovia, jotka on valittu verkkokauppaamme parhaalla hinta-laatusuhteella. Valmistamme tuotteemme kotimaisilla tehtailla, tukien samalla suomalaista teollisuutta ja yrityskulttuuria. Raaka-aineet hankitaan läheltä tuotantolaitoksia, mikä vähentää logistiikkakustannuksia ja ympäristövaikutuksia. Lisäksi Lokki-ikkunat ja -ovet on suunniteltu ja valmistettu kestämään pohjoisen vaativia ilmasto-olosuhteita, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan suomalaisiin koteihin.

Lokki Ikkunat ja Ovet -verkkokaupassa on kolme erilaista avattavaa ikkunavaihtoehtoa. Ensimmäinen vaihtoehto on perinteinen sisään avautuva puualumiini-ikkuna, josta on saatavilla kolme eri versiota. Toisena vaihtoehtona ovat kahdella tavalla avautuvat kippi-ikkunat, jotka voivat avautua sisälle ja lisäksi kippaavaan tuuletusasentoon. Kolmas vaihtoehto on laajasti avautuva ranskalainen ikkuna, joka avautuu koko leveydeltään ilman kiinteää välikarmia.

Tarjoamme puualumiinisissa sisään avautuvissa MSEA-ikkunoissa kolme eri  vaihtoehtoa: Lokki Basic, Lokki Upgrade ja Lokki Energy. Lokki Basic on energiatehokas perusikkuna, sopien sekä remontointiin että rakentamiseen. Lokki Upgrade on erityisen energiatehokas, kahdella selektiivillä varustettu ikkuna, joka yltää 0,8 U-arvoon. Lokki Energy on suunniteltu erityisesti matalaenergiataloihin ja kohteisiin, joissa halutaan panostaa normaalia enemmän energiatehokkuuteen. Näiden ikkunoiden rakenne kestää vuosikymmeniä Suomen vaihtelevissa sääoloissa. Asiakas voi valita karmisyvyyden kolmesta vaihtoehdosta: 130 mm, 170 mm tai 210 mm. Lokki Basic ja Lokki Energy -ikkunoiden U-arvo ja ääneneristävyys määräytyvät tilauksen yhteydessä tehtävien lasitusvalintojen perusteella.

Lokki Ikkunat ja Ovet tarjoaa kaksi vaihtoehtoa kiinteiksi ikkunoiksi, jotka soveltuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin ja tarpeisiin. Ensimmäisenä vaihtoehtona on Lokki Kiinteä -puualumiini-ikkuna, joka tarjoaa huippuluokan U-arvon sekä laajan valikoiman sisä- ja ulkovärejä. Toisena vaihtoehtona on teräsvahvistettu komposiitti-ikkuna  on kiinteä ikkuna, joka on ihanteellinen sekä uudisrakennuksiin että remontteihin. Tämä ikkuna on saatavilla monissa eri väreissä niin sisä- kuin ulkopuolellekin.  teräsvahvistettu komposiitti-ikkuna, komposiitti ikkuna on 100 % vesi- ja ilmatiivis. Komposiitti-ikkuna tarjoaa modernin ja kapeakarminen vaihtoehdon niin vakinaisiin asuntoihin kuin loma-asuntoihinkin.

Lokki Kiinteä puualumiini-ikkuna tarjoaa huippuluokan energiatehokkuuden, sillä sen lämmönläpäisykerroin eli U-arvo on vain 0,7 W/m²K. Kolmilasisena se tarjoaa erinomaisen eristystason, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan suuriin maisemaikkunoihin. Lisäksi ikkunaan voi halutessaan asentaa tuuletusluukun. Värivaihtoehtoina sisäpuolelle ovat maalattu valkoinen, väritön suojakäsittely tai kuultolakattu, ja ulkopuolelle valitaan alumiiniväriksi joko valkoinen, vaaleanharmaa, tummanharmaa tai ruskea.

Lokki Kiinteä puualumiini-ikkuna tarjoaa huippuluokan energiatehokkuuden, sillä sen lämmönläpäisykerroin eli U-arvo on vain 0,7 W/m²K. Kolmilasisena se tarjoaa erinomaisen eristystason, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan suuriin maisemaikkunoihin. Lisäksi ikkunaan voi halutessaan asentaa tuuletusluukun. Värivaihtoehtoina sisäpuolelle ovat maalattu valkoinen, väritön suojakäsittely tai kuultolakattu, ja ulkopuolelle valitaan alumiiniväriksi joko valkoinen, vaaleanharmaa, tummanharmaa tai ruskea.

Mallistoissa on useita vaihtoehtoja lasiaukollisiksi oville terassille tai parvekkeelle:

HDF-pintainen parveke- ja terassiovi, johon voi valita lasiaukon korkeuden. Tämä ovi tarjoaa joustavuutta valita lasin korkeus tarpeen mukaan.

Alumiinipintainen lasiaukollinen Lokki-ovi, joka sopii terassille tai parvekkeelle. Tämän oven ulkopuoli on säänkestävää alumiinia, kun taas sisäpuoli on maalattua puuta. Lasin korkeus voidaan vapaasti valita.

Teräsvahvistettu komposiittiovi, joka sopii erityisesti ikkunoiden pariksi. Tässä ovessa on kaksi vaihtoehtoa: täyskorkea lasitus tai alaosa levytetty ja yläosa lasitettu. Malliston komposiittiovessa on vakiona tuulijarru.

Lokki tarjoaa ulko-ovimalliston, joka valmistetaan suomalaisesta puusta nykyaikaisella CNC-tekniikalla, modernilla maalauslinjastolla ja ammattitaidolla. Ovissa käytetään ympäristöystävällisiä vesiohenteisia maaleja pintakäsittelyssä. Ne valmistetaan SFS-standardien mukaisesti ja niille on myönnetty Avainlippu-sertifikaatti, mikä takaa, että ne on valmistettu Suomessa ja niiden valmistus työllistää kotimaassa. Lokki-ulko-ovien kotimaisuusaste on yli 80 %.

Turvallinen ulko-ovi on vankkarakenteinen ja kestävä. Ovimalliston perusovissa on vakiona säädettävät Abloy-murtosuojasaranat (3–4 kpl). Turvallisuuteen vaikuttaa oleellisesti myös ulko-oven lukitus. Lokki-ulko-ovissa on vakiona LC-102 lukkorunko. Helapaketin voit tilata verkkokaupasta tai hankkia paikalliselta lukkosepältä asennettuna.

Liukuovi mallistossa on tarjolla kotimaisia terassiliukuovia, jotka tuovat näyttävyyttä, valoa ja uusia tilankäyttömahdollisuuksia kotiin. Nämä liukuovet soveltuvat erinomaisesti Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin, ja ne ovat yhtä tiiviitä ja energiatehokkaita kuin perinteiset ulko-ovet. Ovien materiaalina voi olla joko puualumiini tai teräsvahvistettu komposiitti. Liukuoviseinän kokonaisleveys riippuu valitusta ovimallista ja osien jakautumisesta.

Liukuovi avartaa oleskelutiloja sekä kotona että mökillä. Parhaimmillaan se toimii puutarhaan tai terassille avautuvana, jolloin kesäaikaan kodin oleskelutila jatkuu sujuvasti ulos asti. Kesämökin remontissa lasiliukuseinä voi lisätä näkymiä ja tilantunnetta korvaamalla osan ulkoseinästä. Tämä luo mökille avaruutta ja yhteyttä ympäröivään luontoon.

Lokki Liukuoven puualumiininen malli erottuu erityisesti energiatehokkuudellaan useista ominaisuuksista:

Tiiveys: Puualumiininen liukuovi on erittäin tiivis, mikä vähentää lämpöhävikkiä ja parantaa energiatehokkuutta.

Lämpötekniset ominaisuudet: Liukuovi vastaa perinteisten ulko-ovien lämpöteknisiä ominaisuuksia ja on joissain tapauksissa jopa tiiviimpi kuin tavallinen ulko-ovi.

U-arvo: Puualumiinisen liukuoven U-arvo on erittäin alhainen, vaihdellen koosta riippuen välillä 0,68–0,79 W/m2K, mikä osoittaa sen erinomaisen eristyskyvyn ja energiatehokkuuden.

Nämä ominaisuudet yhdessä tekevät Lokki Liukuoven puualumiinisesta mallista erittäin energiatehokkaan vaihtoehdon kodin tai mökin ulko-oviratkaisuksi.

Lokki Komposiitti -liukuovi tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä houkuttelevan valinnan erilaisiin käyttökohteisiin:

Turvallisuus: Liukuovessa on vakiona karkaistut lasit, mikä lisää lasiliukuseinän turvallisuutta.

Tiiviys ja säänkestävyys: Teräsvahvisteisesta komposiitista valmistettu liukuovi on tiivis ja säänkestävä, mikä tekee siitä soveltuvan vaihtoehdon erilaisiin sääolosuhteisiin.

Monipuolisuus: Liukuoven avautumissuunnan voi valita tarpeen mukaan, ja se soveltuu sekä kotiin, piharakennuksiin että kesämökille.

Mitat ja värivaihtoehdot: Komposiittiliukuovella on laaja valikoima kokoja ja värivaihtoehtoja sekä sisä- että ulkopuolelle, mikä mahdollistaa sen sovittamisen erilaisiin tiloihin ja tyyleihin.

Nämä ominaisuudet yhdessä tekevät Lokki Komposiitti -liukuovesta monikäyttöisen ja turvallisen valinnan erilaisiin kohteisiin ja ympäristöihin.

Katso valikoimamme moduulimittaisista Lokki Ikkunoista ja Ovista kaupassamme

Mittatilaus ikkunat ja ovet suoraan verkkokaupasta

Kaupassamme olevien ikkunoiden, ovien ja liukuovien lisäksi on mahdollista tehdä juuri itselleen räätälöidyt ikkunat, ovet ja liukuovet suoraan verkkokaupassa.

Tilaaminen on helppoa:

  • Anna tuotetiedot. Syötä mitat ja valitse haluamasi varusteet.
  • Tilaa tuotteet. Lisää tuotteet ostoskoriin. Anna toimitustiedot ja lähetä tilaus
  • Toimitamme tuotteet. Toimitamme tuotteet sovittuna ajankohtana ilmoittamaasi osoitteeseen
  • Maksa tuotteet. Tilaus maksetaan heti verkossa tai myöhemmin joustavalla maksutavalla.

Tarjous ikkunoista ja/tai ovista?

Kysy tarjousta alla olevalla lomakkeella ikkunoista ja/tai ovista. 

TARJOUKSEN TEKEMISEEN TARVITSEMME:

1. Mitat tuotteista: Karmin leveys x korkeus.

2. Karmin syvyys

4. Väritykset: sisä- ja ulkopuolelle.

5. Lisävarusteet: sälekaihtimet, hyttyspuitteet, lukitukset, tuuletusikkunaheloitukset.

Perinteinen MSEA-ikkuna

Sisään avautuva puualumiini-ikkuna eli niin sanottu MSEA-ikkuna on Suomen yleisin ikkunarakenne, josta löytyy Lokki Ikkunat -verkkokaupassa kolme eri vaihtoehtoa.

LOKKI BASIC

  • Lokki Basic on kaksipuitteinen, kolmelasinen sisään avautuva puualumiini-ikkuna U-arvolla 0.98. Lokki Basic ikkuna sopii mainiosti melkeinpä kohteeseen kuin kohteeseen. Basic malli on yleisimmin käytetty ikkunarakenne Suomessa, koska se on varmatoiminen, energiatehokas ja Suomen sääoloihin suunniteltu.

LOKKI UPGRADE

  • Lokki Upgrade on kaksipuitteinen, kolmilasinen sisään avautuva puualumiini-ikkuna U-arvolla 0.8. Lokki Upgrade sopii kohteeseen, jossa halutaan vielä tehokkaampaa lämmöneristystä. Upgrade malli sisältää 2 selektiiviä sisäpuitteen lasissa, joka entisestään vähentää lämpösäteilyn pääsyä ulkoilmaan. Lisävarusteluna suositellaan laitettavan "huurtumisenestolasitus", koska Ikkunan tehokas lämmöneristävyys voi aiheuttaa ulkolasin huurtumisognelmaa.

LOKKI ENERGY

  • Lokki Energy kaksipuitteinen, neljälasinen sisään avautuva puualumiini-ikkuna. U-arvolla 0.6-0.7. Äärimmäistä energiatehokkuutta etsiessäsi vaihtoehtona on Lokki Energy ikkuna. Lämmöneristyskyky, säänkesto ja äänieristyskyky on vertaansa vailla. Lokki Energyssä on vakiovarusteena huurtumisen esto. Lämmönhukkaa ei tule sisältäpäin, joten on mahdollista että ilmankosteus tietyllä säällä tiivistyy huuruksi ulkopintaan.

Moderni MEKAL-ikkuna

Kiinteä ikkuna on parhaimmillaan suurissa ikkunapinnoissa, pohjakerroksen asuintiloissa ja siellä, missä ikkunaa ei arkikäytössä ole tarpeen avata. Energiatehokas kiinteä ikkuna löytyy Lokki Ikkunoiden mallistoista perinteisenä puualumiini-ikkunana.

LOKKI KIINTEÄ

  • Lokki Kiinteä on kiinteä, kolmilasinen puualumiini-ikkuna. U-arvolla 0.7. Energiatehokkuus on huippuluokkaa. Kiinteää ikkunaa käytetään suurissa ikkunoissa ja ikkunoissa joita ei ole tarvetta avata. Kiinteän ikkunan tuuletus voidaan toteuttaa tuuletusluukulla. Lämmönhukkaa ei tule sisältäpäin, joten on mahdollista että ilmankosteus tietyllä säällä tiivistyy huuruksi ulkopintaan.

Kotimainen liukuovi terassille tai parvekkeelle

Näyttävä ja kätevä liukuovi tuo kotiin viihtyvyyttä, valoa ja uusia tilankäyttömahdollisuuksia. Liukuovi soveltuu hyvin Suomen vaihtelevaiin sääolosuhteisiin, sillä se on yhtä tiivis ja energiatehokas kuin perinteinen ulko-ovi. Lokki-mallistossa on saatavilla kotimaisia terassiliukuovia, joiden materiaali on joko puualumiini tai teräsvahvistettu komposiitti. Liukuoviseinän kokonaisleveys riippuu valitusta ovimallista ja osien jakautumisesta.

Komposiittinen liukuovi

Lokki Liukuoven runkorakenne ja sisäpinta on valmistettu pitkäikäisestä ja tiheäsyisestä männystä. Puurunkoisen liukuoven säänkestävyyden takaa tyylikäs, alumiiniverhoiltu ulkopinta. Sisäpintoihin on saatavissa seitsemän kaunista sävyä peittomaalattuna tai kuultokäsiteltynä. Muotoilultaan puualumiininen liukuovi on elegantti ja ajaton.

Energiatehokkuus huippuluokkaa

Lokki Liukuovi täyttää tämän hetken ympäristö- ja energiatehokkuusvaatimukset. Tiiveydeltään ja lämpöteknisiltä ominaisuuksiltaan puualumiininen liukuovi vastaa perinteisiä ulko-ovia – joiltain osin liukuovi on jopa tiiviimpi kuin tavallinen ulko-ovi. Puualumiinisen liukuoven U-arvo on koosta riippuen 0,68–0,79 W/m2K.

Liukuovi isoon tai pieneen tilaan

Puualumiini-rakenteisen liukuovet malleja on viisi ja lasiliukuseinän koko vaihtelee valitun mallin mukaan. Pienellekin parvekkeelle sopii perusmalli. Isolle terassille tai parvekkeelle tuo avaruutta keskeltä avautuvilla pariovilla varustettu lasiliukuseinä, jonka leveys voi olla jopa 7990 mm. Kokeile eri yhdistelmiä verkkokaupassa.

Puualumiininen liukuovi

Lokki Komposiitti -liukuovi on kompakti ja turvallinen valinta niin kotiin, piharakennuksiin kuin kesämökille. Teräsvahvisteisesta komposiitista valmistettu liukuovi koostuu kiinteästä ikkunasta ja sivulle liu’uttamalla avautuvasta ovesta, jonka avautumissuunnan voi valita. Komposiittioven kennorakenne ja hitsatut saumat tekevät ovesta tiiviin ja säänkestävän. Ikkunassa ja oviosassa on vakiona karkaistut lasit, mikä lisää lasiliukuseinän turvallisuutta.

Komposiittisen Lokki-liukuoven karmileveys on 1790–4990 mm ja karmin maksimikorkeus väristä riippuen 2390–2690 mm. Liukuoviosan puiteleveys on korkeintaan 2490 mm.

Värivaihtoehdot komposiittiliukuoven sisä- ja ulkopuolelle: valkoinen, harmaa, tummanharmaa ja tummanruskea. Samaa sävyä oleva kynnys on matala, joten lattiapinnan voi suunnitella samaan tasoon kynnyksen kanssa.

Tuotteita ei ole vielä saatavilla

Pysy kuulolla! Lisää tuotteita näytetään täällä sitä mukaa kuin niitä lisätään.

Loading...