Mökille ja mökiltä kotiin

Tuotteita niin mökkielämään kuin omakotitaloihin - Lokkituotteilta tietenkin.

Suosituimmat tuotteet

Verkkokauppamme

Yrityksemme ensimmäinen mittatilausverkkokauppamme Lokki Ikkunat ja Ovet verkkokauppa avattiin syksyllä 2018, jonka jälkeen toimintaa on laajennettu avaamalla toinen laajemman tuotevalikoiman verkkokauppa Lokkituote.fi. Verkkokauppamme keskittyvät vahvasti mökkeily- sekä omakotitaloelämän ympärille.

Arvomme

Olemme suomalainen verkkokauppa. Kannatamme kestävän toiminnan periaatteita. Suoralla yhteydellämme tuottajiin pyrimme minimoimaan ylimääräiset välivarastoinnit sekä logistiikan. Valikoimissamme suuri osa tuotteistamme on "valmistetaan tilauksesta" -tuotteita, jolloin ne valmistetaan aitoon tarpeeseen.

Yrityksemme

LOKKITuote.fi -verkkokaupan omistaa PT-Trading Oy (y-tunnus 2433900-9), joka on vuonna 2011 perustettu suomalainen yritys. PT-Tradingin taustavoimilla on 25 vuoden kokemus kotimaisesta puunjalostusteollisuudesta sekä rakennusteollisuudesta. Yrityksellämme ei ole kivijalkamyymälää, toimintamme on verkossa.

Tuotteita mökille

MARKKINOIDEN JOHTAVAT ILMASTOINTILAITTEET AMMATTILAISILLE TAI JÄREÄÄN KOTIKÄYTTÖÖN

Airrex ilmastointilaitteet ja REX ekoviilentimet ovat erittäin tehokkaita lämpötilan alentamiseen. Kesäksi järeät ilmastointilaitteet kotiin, työpaikalle tai vaikka kesäjuhliin. 

Ovi auki maailmaan

Meiltä myös laadukkaat moduulimittaiset ovet, sisään, ulos sekä autotalliin

Yhteistyökumppanimme

Olemme pyrkineet valitsemaan kotimaiseen verkkokauppaamme valmistajat ja tuotteet parhaalla hinta-laatusuhteella. Logistiikka minimoidaan hyvällä suunnittelulla ja tehokkaat tuotantolinjat mahdollistavat edulliset ja kilpailukykyiset hinnat laadusta tinkimättä.

Uskomme hyviin ja reiluihin yhteistyösuhteisiin.

Tarkoituksenamme on laajentaa jatkuvasti tuotetarjontaamme. Mikäli haluat tuotteitasi myyntiin kauppaamme, olethan yhteydessä:  asiakaspalvelu@lokkituote.fi

Brändit

Loading...