Tuotemerkit

 • Ekovilla

  Miksi Ekovilla?

  Ekovilla on eriste, joka pitää kotisi lämpimänä talvella ja vilpoisana helteillä. Ekovilla on teknisesti toimiva ja laadukas valinta. Erinomaisen Ekovillasta tekee sen pitkä käyttöikä sekä turvallisuus: Ekovilla on M1-päästöluokiteltu eriste ja siksi sisäilman kannalta oivallinen valinta. Hengittävä, tiivis kuiturakenne taas kestää vaativissakin olosuhteissa sukupolvelta toiselle.

 • Fispars

  Fispars Oy on yksi Euroopan suurimmista ulkosaunojen ja puisten kylpytynnyrien valmistajista, jolla on vankka 15 vuoden kokemus alalta. Tarjoamme laajan valikoiman malleja ja lisävarusteita, joiden avulla voit luoda täydellisen tuotteen pihallesi.

 • Jalotakka Oy

  Jalotakka Oy on pihatuotteisiin, hormeihin ja tulisijoihin erikoistunut asiantuntijaliike.

 • Lappiporras

  Kotimaiset puuportaat Lappiportaan valikoimasta

  Lappiporras suunnittelee, valmistaa ja asentaa kotimaiset puuportaat jokaiseen tilaan. Laadukkaat ja turvallisesti mitoitetut portaat sopivat niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin, huoneiston sisäportaiksi tai parviportaiksi. Skandinaavinen tyyli ja ajattomuus tuovat jokaiseen kohteeseen sopusointuisen ilmeen. Palvelemme kuluttaja-asiakkaita, pientalo- ja hirsirakentajia sekä rakennusliikkeitä ympäri Suomen. 

 • Leikkiturva Oy

  Leikkiturva Oy on leikkipaikkojen, lähiliikuntapaikkojen ja skeittipaikkojen turvallisuusasioihin erikoistunut yritys, joka tekee lainsäädännön mukaisia turvatarkastuksia koko Suomen alueella. 

 • Lokki Ikkunat ja Ovet

  Mittatilausikkunat ja ovet suoraan tehtaalta kotiinkuljetettuina. Eri valmistajien parhaimmistoa samassa verkkokaupassa.

 • Markkinointitarvike

  Tervetuloa Suomen Markkinointitarvike Oy sivulle!

  Me Suomen Markkinointitarvike Oy:ssä uskomme, että jokaisella yrityksellä on mahdollisuus ja velvollisuus toimia ympäristön hyväksi. Olemme ylpeitä siitä, että olemme alan edelläkävijöitä Suomessa, omaksuneet ekologisuuden perus periaatteet ja sitoutuneet toimimaan aktiivisesti ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Meille ei riitä, että tarjoamme korkealaatuisia markkinointitarvikkeita, haluamme tehdä sen myös vastuullisesti.

 • Mirror Line

  Mirror Line on kotimainen perheyritys, jonka tuotteita ovat mittatilaustyönä valmistetut liukuovet, lasiseinät, kaapistot sekä muut tilanjakajat ja säilytysratkaisut. Valmistamme tuotteemme millimetrin tarkkana mittatyönä omalla tehtaallamme Etelä-Pohjanmaalla. Laadukkaat, takuulla toimivat, mutta kohtuuhintaiset ratkaisumme on suunniteltu ja valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä.

 • Päijänne-ovet

  Päijänne-ovia valmistetaan 25 vuoden ulko-ovi- ja 60 vuoden puunjalostuskokemuksella, joten meillä on tieto ja taito valmistaa tuotteemme kestämään maamme ankaria sääolosuhteita; torjumaan pakkasta, sietämään kosteutta, suodattamaan ääniä ja kestämään tarvittaessa tulipaloakin.

 • Rexener

  Rexener paljut tinkimätöntä laatua - Suomessa käsityönä valmistettu Premium-palju - Aidosta sertifioidusta pohjoisen puusta työstetty - Edullisimmin ja nopeimmin lämpenevä palju - Vaivattomin ylläpitää, helpoin käyttää - Mielenrauhaa - olemme luonasi tarvittaessa

 • SAVORAK LAITURIT

  Savorak on valmistanut laitureita jo vuodesta 2008 asti. Laitureiden ja laituritarvikkeiden valmistuksessa meille on tärkeintä asiakaslähtöisyys, tuotteiden korkea laatu sekä huolellisen kaunis viimeistely.

 • TURNER DOOR

  Turner Door on johtava nosto-ovien toimittaja Suomessa sekä pohjoismaissa yli 30 vuoden kokemuksella. Turner toimittaa monipuolisesti erilaisia oviratkaisuja autotallinovista ulko-oviin, sekä ikkunoihin.

Loading...