Mittatilausohjelma ikkunat ja ovet

Tutustu verkkokauppamme laajaan valikoimaan ja suunnittele omat ikkunasi ja ovesi helposti. Brändimme "Lokki" tarjoaa parhaita vaihtoehtoja eri toimittajilta. 

Klikkaamalla palkista sinulle aukeaa uusi sivusto lokki.ikkunaverkkokauppa.fi, joka on meidän Lokki- brändimme itsenäinen mittatilausverkkokauppa. Voit tehdä sivultolla haluamasi räätälöinnit ja tilata suoraan tuotteet kaupasta kotiin toimitettuina.

Maksuvaihtoehtoina on joko suora pankkimaksu tai mahdollisuus ostaa tuotteet laskulla, jolloin veloitus tapahtuu vasta tuotteiden saavuttua määränpäähän. Hinnat ovat valmiiksi tingittyjä, isoimmissa tilauksissa kysy asiakaspalvelusta tiukennettua tarjousta

  • Huomioithan, että LokkiTuote.fi sekä Lokki Ikkunat Ja Ovet ostoskorit ovat erillisiä. 

Ohjelman avulla voit räätälöidä ja laskea kaikki ikkuna- ja ovitoiveesi juuri haluamallasi tavalla. Valitse mieleisesi ikkuna- ja ovimallit ja luo täydellinen kokonaisuus tarpeidesi mukaan. 

MITEN HANKIT EDULLISET IKKUNAT REMONTTIIN TAI RAKENNUSPROJEKTIIN ?

Rakennusprojektin tai remontin hankintalista on usein pitkä, toiveita riittää ja budjetissa pysyminen vaatii toisinaan tarkkuutta. Jos ostoslistalla on edulliset ikkunat, kannattaa varmistaa, että hinta-laatusuhde on kohdallaan.

Halvat ikkunat – mistä niitä löytää?

Jos haluaa hankkia ikkunat halvalla tai edullisesti, kannattaa kääntää katse kotimaiseen verkkokauppaan. Verkkokaupassa ikkunan hinnasta jää pois kivijalkamyymälän, myyntiverkoston ja varastoinnin kustannukset. Edullisista hinnoistaan tunnettu Lokki Ikkunat ja Ovet on suomalainen perheyritys, jonka verkkokauppaan on koottu useiden ikkuna- ja ovitoimittajien kiinnostavimpia tuotteita parhaalla mahdollisella hinta-laatusuhteella.

Vaikka halvat ikkunat houkuttelevat, on hyvä huomioida kokonaisuus. Kun hankkii edulliset ikkunat kotimaiselta toimittajalta, hoituvat mahdolliset reklamaatio- ja takuuasiat varmasti ja suomalaisen kuluttajansuojalain puitteissa. Kaikki Lokki Ikkunat ja ovet -verkkokaupan valikoimissa olevat ikkunat on suunniteltu suomalaisiin sääolosuhteisiin, ja niihin pätevät lakisääteiset takuut ja tuotevastuut. Edulliset ikkunat saadakseen ei siis tarvitse kurkotella rajan taakse.

Edulliset ikkunat mittatilaustyönä

Suomen eniten myyty ikkunarakenne on sisään avautuva puualumiini-ikkuna – useimmiten valkoisella pintakäsittelyllä. Kaikki Lokki-verkkokaupan ikkunat valmistetaan aina mittatilaustyönä asiakkaan toivomilla pintakäsittelyillä ja varusteilla. Mittatilaustyö ei siis lähtökohtaisesti nosta ikkunan hintaa eikä ole este edullisille ikkunoille, vaan se on normaali toimintatapa. Sen sijaan erilaiset koristeosat, erikoisvärit ja lasitusten ominaisuudet vaikuttavat ikkunan hintaan. Jos haluaa saada ikkunat edullisesti, voi säästöjä tehdä esimerkiksi lisävarusteista tinkimällä. Edullisin ikkuna on perusmallin ikkuna, joka on pintakäsitelty valmistajan tarjoamilla vakioväreillä. Puualumiini-ikkunoissa värivaihtoehtoja on useita sekä ikkunoiden alumiiniseen ulkopintaan että sisäpuolen puuosiin.

Mökkiremonttiin uudet ikkunat edullisesti

Loma-asunnolle ja piharakennuksiin löytyy useita erilaisia ikkunoita edullisesti. Mikäli loma-asunto on talvella peruslämmöllä, ei kannata panostaa matalaenergiatason lämmöneristyskykyyn. Kun ostoslistalla on edulliset ikkunat, kannattaa tutustua paitsi perinteisiin puualumiini-ikkunoihin, myös uudenlaisiin komposiitti-ikkunoihin. Keski-Euroopassa yleinen ja pitkään käytetty teräsvahvistetusta komposiitista valmistettu ikkunarakenne on täysin vesitiivis ja erittäin energiatehokas. Mökki-ikkunoihin, kesähuoneisiin ja piharakennuksiin sopii myös komposiitti-ikkunoiden kapea karmi, jonka syvyys on vain 82 mm. Komposiitista valmistetun ikkunamalliston (Lokki Future) edullisin vaihtoehto on kiinteä ikkuna. Sen lisäksi on saatavilla muun muassa käteviä kippi-ikkunoita, joiden monikäyttöisyydestä on iloa pienissä mökkitiloissa.

Näin suunnittelet mahdollisimman edulliset ikkunat

Kodin ikkunoiden suunnitteluvaiheessa on hyvä miettiä, toimiiko tilassa paremmin kiinteä vai avattava ikkuna. Isoissa maisemaikkunoissa kiinteä ikkuna on paras vaihtoehto paitsi ulkonäön myös turvallisuuden vuoksi. Yläkerrassa avattavat ikkunat toimivat tuuletuskäytössä mutta myös tärkeänä ja lakisääteisenä hätäpoistumistienä.

Ikkunan hintaan vaikuttaa luonnollisesti eniten ikkunan koko – ja sen myötä lasitukset, pintakäsittelyt ja muut ominaisuudet. Kiinteä ikkuna on yksinkertaisemman rakenteen vuoksi yleensä edullisempi kuin vastaavilla ominaisuuksilla valmistettu avattava ikkuna. Jos siis haluaa hankkia ikkunat edullisesti, kannattaa suosia kiinteitä siellä missä se on mahdollista ja toiminnallisesti järkevää. Jokaisen ikkunan yksityiskohdat voi valita erikseen, joten säästöä tulee siinäkin, että ei turhaan tilaa kaikkia ikkunoita samoilla ominaisuuksilla ja varusteilla. Turvalasitus, parempi äänieristys tai säleverhot kannattaa huomioida niissä tiloissa ja ilmansuunnissa, joissa ominaisuus tai lisävaruste on hyödyksi.

Vertaile ikkunoiden ominaisuuksia ja suunnittele omaan projektiisi sopivat edulliset mittatilausikkunat Lokki Ikkunat ja ovet -verkkokaupassa.

Tuotteita ei ole vielä saatavilla

Pysy kuulolla! Lisää tuotteita näytetään täällä sitä mukaa kuin niitä lisätään.

Loading...